Pages

torstai 13. tammikuuta 2011

Who wants to live forever...

Vapaapäivä ja sitten alkaakin kuuden työpäivän ja kolmen työvuoron sekalainen putki töissä. Suunnittelin jo työkaverin kanssa telttoja käytävän nurkkaan. Minun telttani tunnistaisi helposti reijistä reinässä, ja reijistä roikkuvista korvakoruista :D Ei se vedenpitävyys voi olla tärkein juttu, täytyyhän seinällä olla jotain kivaa katsottavaa.

Päätin aiheeseen liittyen palkita itseni uusilla korvakoruilla. Katselin dokumenttia eliniän pidentämisestä ja aloin väsäämään. Kaikenlaisia juttuja aina kaloreiden vähentämisestä ja liikkumisesta punaviinin juomiseen. Punaviiniä pitäisi juoda 1000 pulloa päivässä, jotta vaikutusta olisi. Ihan ei innosta, taidan tyytyä johonkin värimaailmaltaan vastaavaan. Ei ihan sulavinta väriyhdistelyä eikä kauneimpia lenkkejä (lempipihtini ovat kateissa!! =(, ei, ei ne lattapihdit) mutta korut tulevat omaan käyttöön.
Who wants to live forever

4 kommenttia:

 1. Heh, heh, vai tuhannen pulloa päivässä.... mut jos edes murto-osan vetelis niin vois väittää yrittäneensä ;) Herkullista punaista korviksissa, kauniit ovat he.

  VastaaPoista
 2. :D pullo päiväs on jo murto-osa. Pieni sellainen.... ja jotenkin rohkenen epäillä ettei se riitä eliniän pidentämiseen, mut ainakin on yrittäny.. kiitos. tykänny noista, sopii mun asos tilauksen tavaroihin :D mm purkkapinkki hupparimekko

  VastaaPoista
 3. Kyllä väriterapia on suositeltavampaa :-D
  Oikein romantikon korvikset nämä <3

  VastaaPoista
 4. voi vitsit kun on kauniit korvikset :)

  VastaaPoista