Pages

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kahvikupin laidalla....

Kahvikupin laidalla, huulipunaa paidalla..... Eppu Normaalin tekstejä vapaamuotoisesti lainaillen. Tässä pikkuhiljaa tajuaa, että jos teen sen 101 korvakoruparia, minun pitää myös kuvata ja päivittää ne tänne. (Vaihtoehtoisesti jossain vaiheessa tungen ne jonnekin kansioon josta innokkaimmat voivat niitä kurkkia). Mutta ainakin toistaiseksi yksi ihminen (ystävä :D eli puolipakotettu mielipiteensä) on ilmaissut riemunsa tiivistyneestä postaustahdista.

Jatkan edelleen vääntely/ kokeilulinjalla, sillä käsityömessuilta hankkimat tekniikkakirjat antavat loistavia ideoita. Seuraavat korvikset sopivat tänäiseen teemaan kovin hyvin. Tänään on ollut päivä, jolloin mikään ei pysy kädessä, jokainen suupala käytetään lattian kautta ja teräaseisiin (voiveitsi) ei uskalla koskea. Helmiystäväni vihjaavat sen johtuvan oinaan horoskooppimerkin planeettakuvioista. Mutta kun en edes ole horoskoopiltani oinas (vaikka pässipäisyyttä varmasti löytyy)! Korvisparissa 7 siis kokeilua wig jigillä (vastahan se on ollut puoli vuotta käyttämättä), ja ihania NERIK (näitä en raatsi ikinä käyttää) lasihelmiä. You ask me to walk straight?!:
And you ask me to walk straight?

Älyttömät kieputtelut senkun jatkuvat. Seuraavissa helmihäkkiharjoittelua. Katselin eilen poliisiopisto 1 ja kieputtelin, kieputtelin, sekosin laskuissa ja improvisoin....Kuvausalusta niille, joilla on minun aivasteluani ikävä. Korvistenteon väistämätön sivuseuraus. Jokikisen kahvikupin reunalla roikkuu vähintään yksi pari korviksia. Ja nämä ongelmat ja lieveilmiöt jo täällä projektin alkupäässä.... Korvispari 8 Ruohokaruselli, korumetallia ja lasihelmiä....
Ruohokaruselli