Pages

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Jos mä soitan siihen....

Hieno repliikki tuo otsikko. Etenkin jos puhelin on kateissa....mutta kun kyseessä on silmälasit/suosikki huulipuna/farkut niin sitten meneekin jo haastavuuden puolelle. Avaimet eivät ole kateissa, toivottavasti ainakaan enään. Olen nimittäin saanut avainnauhabuumin. :D Lupauduin joskus töihin suunnittelemaan näytille avainnauhoja, ja päätin loman loppumetreillä kokeilla nauhan tekoa. Jopa siinä määrin, että pakonomaisesti televisiota katsoessa tulee aloitettua avainnauha, ja lukkoja saa olla aina tilaamassa (mikä korvishaaste?).
Rockabilly keychain

Avainnauhoja päätyin tekemään kahta mallia, yksinkertaisempaa sekä vahingossa syntynyttä vauhdikkaampaa mallia. Ompunvihreää avainnauhaa suunnitellessani huomasin siemenhelmien loppuvan, mutten halunnut enää jättää kesken joten improvisoin. Omenanvihreä löytääkin kodin uuden liveystäväni (vanhan nettitutun) kaulasta.
Apple keychain

Ja kuten huomaatte, naisella kuuluu olla oikeus muuttaa mieltään. Edellinen blogipohja oli ihana, mutta omaan makuun sekava. Kaipaan jonkinasteista selkeyttä. En ole varma onko tämäkään ihan sitä mitä hain, mutt katsotaan. Jos tämä ajaisi välttävästi kesähulluttelut. Sivusuosikit täytyy ohjelmoida jotenkin järkevästi uudestaan kun ehtisi. On vaan niin helppo käydä suosikkiblogeissa oman blogin kautta.

No more blue-keychain

Ehkä hyväkin että kesälomanpätkä lähenee loppuaan. Olen keksinyt jo ainakin 3 uutta harrastusta, tehnyt koruja niin paljon että kuvaamisessa ja tänne päivittämisessä on viikkojen työ, ylittänyt budjetin monta kertaa ja yleisesti ottaen sählännyt paikkakunnalta toiseen. Vielä olisi edessä lomaltapaluuleipomukset..... Suklaahippukeksejä olisi kiva kokeilla leipoa....toisaalta muffineja pitäisi vielä harjoitella.....

Bubblgum keychain