Pages

lauantai 27. elokuuta 2011

Maailma on purkkapinkki

Välillä maailmaa täytyy katsoa vaaleanpunaisten lasien läpi. Ja kun työtoverini kääntyi puoleeni ja kysyi löytyisikö minulta mitään räikeän pinkkiä. Helmiä onneksi löytyi (kiitos Papusen once more!) joten eikun tuumasta toimeen ja soveltamaan. Käsitykseni purkkapinkistä saattaa olla hieman...tummahko. Näistä koruista onneksi löytyikin mieleinen lahjaksi ja loput jäivät epämääräisten pyörivien korujen varastoon.
Marjapuuron sävyjä

Pyörineet siis jonkin aikaa kuvavarastossa (kuten moni muukin). Materiaalina lasihelmiä sekä hopeoidut metalliosat. Aika raikkaita kesäsävyjä. (Tehty siis kun vielä oli kesä).
Marjaisa lariat

Elokuvia, etenkin sellaisia jossa ei ajatusta vaadita katsoessa on mukava väkertää kaikenlaista. Voinkin sanoa että romanttisia komedioita katsoessani, ellen väkerrä jotain niin teen taustatyötä näyttelijöiden koruja tuijottaen. Myös poliisisarjat ovat tulleet tutuksi. Yöllä unissani sitten kivitänkin rikollisia erinäiset helmet ja lariatlassot aseenani.
Marjapuuron sävyjä

Korvisprojektini raahaa pahasti jäljessä. Vasta pari 22 kuvattuna. (Onneksi muutama enemmän tehtynä). Tässä pitääkin tsempata, ja taidan pikkuhiljaa suunnistaakin takaisin korvakoruja tekemään. Sillä jokainen nainen tarvitsee paljon korviksia ;)
Marjapuuron sävyjä