Pages

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Anonyymit askarteluholistit....


Hei, olen Piia ja olen askarteluholisti. Ja arvanette varmaan mitä kävi kun sitten viimein pääsin käsityömessuille. Mukaan tarttui tavaraa jos toistakin. Olin aivan haltioissani. Löysin menetelmäkirjallisuutta (teen aika peruskoruja, enkä vieläkään meinaa opetella mitään kovin ihmeellistä, lähinnä ideoita), helmiä (Helmiliinan myyntipiste oli oikea aarreaitta, kerrankin pääsin hipelöimään aarteita livenä) sekä korttipohjia ja askartelutarvikkeita. Näin aivan ihania ihmisiä, ja siitä pelkästään tuli todella hyvä mieli. Askarteluholistien täytyy pitää yhtä!

Sisustuspuuhat edistyvät jotenkin. Eilen sain viimein kertaalleen siivoiltua kämpän läpi. Nyt huomaa että lattiapinta-alaa on!! (konttasin ja tolutin lattiat läpi). Tänään asunto näytti siltä, kuin en mitään olisi tehnytkään. Helmet levisivät eilen illalla pöydälle ja Väinö onnistui karvoittamaan koko asunnon. En ymmärrä miten siihen kissaan jäi yhtään karvoja jäljelle! Olen ikionnellinen, Väinö oppi käyttämään uutta astiaansa. (Ja vaikka siinä on perhosia, ja sydämiä ja kaikkea naisellista niin Väinö on herrasmies ja ymmärtää kauneuden tärkeyden emännälleen). Keittiöön rakensin askartelupaperista taulun. Far far away tuntuu välillä paikalta jonne haluaisin mennä....

Olen myös epätoivoisesti yrittänyt kuroa tilaustöiden kerääntynyttä kasaa jollain tavalla kiinni. Seuraava rannekoru on häpeällisesti odottanut vuoroaan jo tammikuulta. Osat ovat muistaakseeni kullalla päälystettyä hopeaa eli vermeiliä ja sitten makeanvedenhelmiä. Koru on kuvattu toisella sisustustaululla, joka on niin hävyttömän ilkeä, ettei pysy millään lukunurkan seinällä.

Golden heart

Sitten toinen tilauskoru mihin olen käyttänyt messuilta löydetyistä peridooteista. Muistaakseni niitä oli (koruilutauolla unohtuneet kaikki kivien nimet). Sitten mahdollisesti aurinkokiveä ja kirppikseltä löytynyt korvis. Lähti työkaverin matkaan ystävälle lahjaksi.
Mustalaisunelmaa

Sitten lepäämään. Olin kahdella vapaapäivällä, nyt sitten olen vaihdellut vuoroja ja päädyin tekemään tänäisen aamuvuoron lisäksi illalla alkavan työvuoron ja sitten taas vapaita. Jos vaikka kotopuolessa pyrähtäisi. Jääpähän ainakin aikaa tutustua ihaniin kirjoihin ja ideoida lisää koruja! Ja olisi vielä yksi resepti mihin pitäisi perehtyä....