Pages

tiistai 23. marraskuuta 2010

Munkkitipat2-flunssa 0

Ja näihin sanoihin, näihin tunnelmiin kun kehun niin olen karmeassa flunssassa viikon sisään. Mutta olen Carmelis-yrttitipoilla eli munkkitipoilla välttynyt nyt kahdelta varmalta flunssatartunnalta, toivottavasti onnistun jatkamaan samalla linjalla.

Koruja on valmistunut, mutta tähän aikaan vuodesta en todellakaan majaile kotona, hereillä kun näkyy pienenpieni valonpilkahdus kuvaamista varten. Eli seuraavat muutama kuukausi kuluvat hyvin hämäriä korunkuvia katsellen.

Seuraavassa hämyinen otos kimmeltävästä magneettilukosta, upean sävyisistä peacock helmistä ja päiväpeitosta jonka päällä koru kuvattu. Olen viimeaikoina ihastunut makeanvedenhelmiin, niissä on jotain... klassista romantiikkaa ja kauneutta. (Ja vino pino tulossa FMG:ltä)
astronomy

Seuraavassa hämyinen kuva työpaikan joulujuhliin. Itse hiipparoin tonttuna Tyksinmäellä valvomassa potilaiden unta, mutta työkaveri pyysi kaunista korua pikkujoulujuhliin, mallikin oli suurinpiirtein tiedossa. Valitsin koruun makeanvedenhelmiä kauniissa tummassa ruskean/mustan sävyssä ja hopeaa.
Christmas balls

Toivottavasti sopii hänen pikkumustaansa. Itse yritän kanssa pikkuhiljaa kerätä vaatekaappiin perusvaatteita. Toistaiseksi olen löytänyt kashmir-neuleen, pikkumustan, t-paitoja ja kunnon sisätöppöset. Joululahjalistalla lieneekin wii-pelikoneen lisäksi silkkihuivi, kashmir-villatakki ja muutama kirja. Ja edeltäviä voi ostaa itselle nimipäivälahjaksi joulun jälkeenkin ;D