Pages

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kahdeksan tassua ja lakatut varpaankynnet....

Loma-aamuihin saa yleensä herätä ihan rauhassa, mitä nyt kahdeksan tassua kerjäämässä huomiota. Aamu alkaa kahvikupin noudolla, ja yritän istua sohvalle sitä rauhassa juomaan. Hetken päästä pentukissa Olivia rientää paikalle tuoden palloa ja kinuaa heittämään ja leikkimään. Ennenkuin ehdin tarttua palloon, se onkin tassulla tönästy sohvan alle ja odotetaan että emäntä sen sieltä noutaa.

Aamukahvi sai jäädä ja seuraava puolituntinen vietettiinkin sohvan alta palloa metsästäessä. Palloja löytyikin melkein toistakymmentä. Aina pallon löytäessäni kuului vaan tyytymätön naukaisu väärästä pallosta, ja piti jatkaa seuraavaan. Samalla villakoirat saivat kyytiä... ja siivousintoileva neuroottinen kissa kehräsi tyytyväisenä.


79/101

Lisää muovailumassakokeiluja. Ohje Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Hyvin näkee vielä epätasaisen jäljen. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa harjoitellessa...

Niin... ja aamuni sen toisen neljän tassun kanssa. Väinöllähän edelleen lääkitys aamuin, illoin. Ja tiedämmehän kaikki miten kissalle annetaan lääke.


80/101

Yllä yksi tämänhetkisistä suosikkikorvispareistani. Pinterestiä liikaa lomalla selaillessani tulin huomanneeksi pitsinkäyttöä koruissa... joten kun Muovitukussa oli pieni pitsinpalaspussi, piti ottaa mukaan ja kokeilla. Korut ovat unelmakevyet ja ihanat. Tuulisella säällä täytyy hieman varoa. Nämä korvikset olivat siis 79-80/101.

Nyt kun kahdeksan tassua ruokittu, lääkitty ja pallotettu voin siirtyä hakemaan lisää kahvia ja seurata kuinka nuorempi jahtaa pieniä vihreitä kissapikku-ukkoja sutien laminaatilla. Jarrutuksesta seuraa aina vähintää 180 asteen käännös ja kissamaista nurinaa....