Pages

perjantai 2. toukokuuta 2014

Vielä vääntää

Innostuin jossain vaiheessa selaamaan Jewelry Lessons sivua ja siellä olen varmaan jo vuosia haikaillen katsonut Nicole Hanna- nimisen ihmisen tutoriaaleja. Hän jos kuka tuntuu tietävän miten saada kuparilangasta väännettyä keijukaispölyllä kuorrutettuja aarteita suoraan tuhannen ja yhden yön saduista. Hetkellisen mielenhäiriön yhteydessä, päädyinkin ostamaan peräti 4 tutoriaalia. Suuret luulot karsiutuivat heti langan alkumetreillä, mutta hauskaa oli jokatapauksessa. Kuvaa tarkastelemalla löytää useitakin virheitä, mutta uusintakokeilulla onnistunee jo paremmin. Ja näitähän on vielä 3 kokeilematta ;)

Just trying

Olen kevään lomallani myös yrittänyt epätoivoisesti laittaa parveketta kuntoon (ehkä myöhemmin kerron City-raparperin seikkailuista...) Ja sain kuin sainkin viimein hankittua parvekkeelle kunnon "työtilan", eli suht kivan sohvan. Tästä innostuneena, valitsin sävy sävyyn helmiä.... joista rannekoru.
(En keksi kunnon aasinsiltaa sohvan ja rannekorun välillä).

Eye of the future

Aurinkoista viikonloppua! Ilmojen lämmetessä, yritän viettää aikaa parvekkeella koruja ja käsitöitä tehden, jolloin saisi kuvattua enemmän tännekin...