Pages

maanantai 13. kesäkuuta 2011

101 dal...korvakorua jatkuu

Kämpillä nauttimassa alkavista vapaista, sekä viilenevistä ilmoista. Nautin toki uimassa käymisestä (käräytin jo selkäni...pelattiin veliharakan kanssa kännykkäpelejä altaan ääressä), parvekkeella löhöämisestä ja aurinkoisista ilmoista... mutta ukkosta keräävä painostava ilma ja sen jälkeen tuleva viileys ja raikkaus ovat omiaan höystämään iltaa sohvalla korupihtien varressa. Ja minä sentään en ole ollut helteissä kuuman turkin sisällä, ymmärrän kyllä hyvin että se harja on toiminut hyvänä kaverina. Pientä poseerauksen makua?

Korvisprojekti jatkuu.... Tosin kuvausprojekti laahaa jäljessä. Nämäkin korvikset ovat valmistuneet oikeastaan edellisellä sohva/tv-löhöysvaiheessa. Ensimmäiseen pariin inspiraatio Helmetin Outin blogista, vastaavia on myös korviskirjassani 101 wire earrings. Nämä olivatkin herkullisen väriset, ja sain jo altaalla kommenttia, että auringonpaisteessa hohtavat altaan toisen päähän. Cherry on top. Ja laskujeni mukaan pari 9/101.
Cherry on top

Ja sitten ihan kokonaan hopeaa korvispari. Blackberries marching korvispari onkin sitten 10/101 korvispari. Pieni voitontunne, kymmenesosa saatu tehtyä. Mutta nyt kahvinkeittoon, ja suunnittelemaan huomista Särkänniemen matkaa! :D
Blackberries marching