Pages

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ajan kulua

Elämän kulkua mitattaessa palaa mieleen eräs harvemmin käytetty ajanmääre... sydämen lyönnit.kulkee hetkinä joina sydän lyö, joskus kiivaammin ja joskus rauhallisemmin. Ihmiselämä voi muuttua siinä hetkessä, jonka kestää kahden lyönnin välillä. Ihmiselämä muuttuu myös kun sydän jättää lyömättä. Eräänä tammikuisena aamuna, oman rakkaani sydän lakkasi lyömästä. Omasta sydämestäni en ole ollut aivan varma sen jälkeen.

Olen saanut paljon tukea ja apua ja seison jaloillani, uudessa asunnossa sekä uudessa elämässä, hengissä yhä. Lukuisat ihmiset ovat minua muistaneet, helmin, kukin ja koruin. Sain villasukat jalkaani kun palelin huonosta syömisestä ja lukuisia olkapäitä joita vasten itkeä. Varmaa muistikuvaa minulla ei ole siitä, kuka on mitäkin vuokseni tehnyt ja minua muistanut, mutta kiitollinen olen jokaiselle.

Olen pahoillani, että tilaustyöt yms jäivät rästiin, alan niitä käsittelemään tästä kun saan työpöytäni kohdilleen ja järjestettyä. Jotain pientä on tänään syntynyt. Ensimmäinen pitkästä aikaa. Tämänkin korun materiaalit sain lahjaksi. Kuvan kanssa vähän niin ja näin, leikin liikaa asetuksilla.
Tough Healt=

Moni varmasti miettii, ja pelkää mitä m. Jälleen kerran sanon, sitä ei tarvitse pelätä. Tärkeämpää on sanoa tärkeälle ihmiselle miten paljon välittää ja ajattelee, koskaan kun ei tiedä mitkä sanat jäävät viimeisiksi.

Loppuun kappale joka erään toisen (Missä muruseni on) kanssa on minulle paljon lohtua tuonut.

10 kommenttia:

 1. Kaunis koru ja kaunis kappale. Olen sanaton ja vähän itkettääkin. Haluan lähettää sinulle voimaa, paljon voimaa ja ilon pilkahduksia sekä lohduttavan halauksen.

  VastaaPoista
 2. Kaunis, hentoinen koru <3 Lähetän Johanna Kurkelan sanoin voimia;

  "Kun varjo musta kaiken yli käy ei valon pilkahdusta missään näy. Mä käden laitan käteen ystävien. Kuuletko kun hiljaisuuskin tekee sen?

  On meitä täällä heikkoa niin monta. Surun alla aivan voimatonta. Sanat haihtuivat, vain toivo jäljellä. Pidät huolta minustakin pienestä."

  VastaaPoista
 3. Huomasin ihan muutama päivä sitten tuolla foorumilla mitä olet joutunut kokemaan.
  Olen ihan valtavan pahoillani puolestasi ja lähetän paljon lämpimiä ajatuksia sinulle!
  Tiedän miltä syvä suru tuntuu ja miten paljon se vie voimia kun menetin molemmat vanhempani aika yllättäen ja lyhyin välein.
  Puhu sitä surua pois, älä vaan jättäydy yksin.
  Se syöminen kyllä meinaa unohtua ja kaikenlaiset syyllisyydetkin kuuluvat surun käsittelyyn ja yllättävää kyllä, vihakin.
  Onneksi siulla oli ystävä joka neuloi ne villasukat ja olkapäitä joista sait lohtua ja varmasti paljon lämpimiä sanoja.
  Joku päivä, usko pois se ilo ja nauru sieltä tulee, vaikka nyt sitä on varmasti vaikea uskoa.
  Voi hyvin!

  -Leena -

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja herkkä koru. <3 Olet ollut mielessä kovin. Ihana kuulla taas sinusta ja lukea ajatuksiasi. Emme ole koskaan tavanneet livenä mutta jännä että tuntuu kuin olisimme. :) Ehkä vielä tapaamme, siihen asti virtuaaliset voimahalit sinulle.

  VastaaPoista
 5. Olet ollut ajatuksissani! <3 Pieni pilkahdus hyvästä hetkestä, kauniin korun olet tehnyt :) Paljon lämpimiä ajatuksia ja suuren suuri halaus keväisiin päiviisi!

  VastaaPoista
 6. Voimia sinulle tuona hirvittävän raskaana aikana.
  On ollut mukavaa seurata korumatkaasi ja kirjoituksiasi jo parin viime vuoden ajan. Elämän suunta voi muuttua silmänräpäyksessä, sen olen myös kokenut, kuitenkin jotenkin jatkanut eteenpäin. Se, että olet jaksanut jakaa tuntojasi on hieno asia.

  VastaaPoista
 7. Olet ollut minunkin ajatuksissani. Mukava nähdä, että jaksat jo päivittää kuulumisiasi. Paljon lämpimiä ajatuksia.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille lämpimistä ajatuksista ja muistamisesta

  VastaaPoista
 9. Jaksuja Piiasein <3 Niin monesti olet ollut viime aikoina ajatuksissani.

  VastaaPoista