Pages

torstai 14. huhtikuuta 2011

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie....


Kevät saapuu askel kerrallaan kuin varkain. Nyt on sitten kiipuiltu keittiöjakkaran päällä ja vaihdettu olohuoneen raskaat verhot makkariin pimentämään (nyt en näe enää nosturin valoa yöllä) ja olohuoneeseen kevyemmät kukkaverhot, niin päivänvalo pääsee sisään. Äitiharakan innostamana, innostuin myös testaamaan ja kylvämään sekä pääsiäisohran, että rairuohon, ja nyt vaan odottaen, että kumpi voittaa kasvukilvan. Lisäksi hieman kuvaa uudesta valkoisesta helmalakanasta, sekä karvatyynystä (joka karvaa koko asunnon).

Tilauskoruja on myös valmistunut vino pino. Ja vielä toinen mokoma tekemättä. Eilen istuin ja ahkeroin sohvalla lenkin jälkeen... (Se huono puoli kuntoilun innokkaassa aloittamisessa säännöllisin väliajoin on, että saa lihaksensa aina kipeäksi kun lihakset eivät missään vaiheessa ehdi tottua kuntoiluun).

Arvatkaapa mitä. Uskon enkeleihin, suojaaviin voimiin jotka auttavat kun on vaikeaa. Uskon että jokaisella on oma enkeli, jonka tehtävä on kulkea matkassa elämän alkuhetkistä loppuun asti. Jotenkin tuntuu, että etenkin lapsilla on tärkeää olla suojaavia voimia, näkymätöntä pehmeää syliä joka tuudittaa uneen iltaisin, ja on aamulla herättämässä kantapäitä kutittamalla päivän leikkeihin. Siksi olinkin tyytyväinen kun työkaverini ihastui ideaani enkelikorusta. Jos koru on mieleinen, koru päätyy eräälle lapselle kummilahjaksi, muistutukseksi elämän suojaavista voimista, ja rakkaudesta...siitä että on aikuisia jotka välittävät.Guardian Angel

Loppuun koruni, josta versioita olen jo muutaman tehnyt. Käyttäjät kaikki kuitenkin sulassa sovussa hyväksyneet, että korusta useampi malli. Leikittelin hieman erilaisilla alustoilla... koru kun ei ole riipuksineen helpoimmasta päästä kuvattavia.
Heart

Seuraavina sisustusprojekteina varmaan rakentaa sängyn pääty, sekä rakentaa parvekkeelle jotain mukavaa. Olen etsinyt inspiraatiokuvia mm www.weheartit.com Maisemat ei itsellä kummoiset... mutta aina parvekkeella olisi mukava istua ja viettää aikaa.


Kuvan alkuperä siis we heart it/found on http://whimsicalnothing.tumblr.com/