Pages

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ajan kulua

Elämän kulkua mitattaessa palaa mieleen eräs harvemmin käytetty ajanmääre... sydämen lyönnit.kulkee hetkinä joina sydän lyö, joskus kiivaammin ja joskus rauhallisemmin. Ihmiselämä voi muuttua siinä hetkessä, jonka kestää kahden lyönnin välillä. Ihmiselämä muuttuu myös kun sydän jättää lyömättä. Eräänä tammikuisena aamuna, oman rakkaani sydän lakkasi lyömästä. Omasta sydämestäni en ole ollut aivan varma sen jälkeen.

Olen saanut paljon tukea ja apua ja seison jaloillani, uudessa asunnossa sekä uudessa elämässä, hengissä yhä. Lukuisat ihmiset ovat minua muistaneet, helmin, kukin ja koruin. Sain villasukat jalkaani kun palelin huonosta syömisestä ja lukuisia olkapäitä joita vasten itkeä. Varmaa muistikuvaa minulla ei ole siitä, kuka on mitäkin vuokseni tehnyt ja minua muistanut, mutta kiitollinen olen jokaiselle.

Olen pahoillani, että tilaustyöt yms jäivät rästiin, alan niitä käsittelemään tästä kun saan työpöytäni kohdilleen ja järjestettyä. Jotain pientä on tänään syntynyt. Ensimmäinen pitkästä aikaa. Tämänkin korun materiaalit sain lahjaksi. Kuvan kanssa vähän niin ja näin, leikin liikaa asetuksilla.
Tough Healt=

Moni varmasti miettii, ja pelkää mitä m. Jälleen kerran sanon, sitä ei tarvitse pelätä. Tärkeämpää on sanoa tärkeälle ihmiselle miten paljon välittää ja ajattelee, koskaan kun ei tiedä mitkä sanat jäävät viimeisiksi.

Loppuun kappale joka erään toisen (Missä muruseni on) kanssa on minulle paljon lohtua tuonut.