Pages

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Karpaloisia kuplia...

Nyt te kuitenkin mietitte: "Mitä, minua on petetty! Ei täällä ole korvakoruja!!". Jep, tunnustan. Sorruin tekemään rästissä olevia tilaustöitä. Idea on ollut jo kauan, nyt viimein sain toteutettua käytännössä. Idea helmien pujotteluun väljästi toukokuun BeadStyle lehdestä. Korussa lasia, karneolia ja korallia. Vaikka itse sanonkin, lopputulos on aika ovela. Erisävyisillä, ja erikokoisilla karneoleilla tuli kiva vaikutelma. Ja tämä siksi kun oikeankokoiset karneolit on loppu.... vaikkei sitä kyllä käsitä helmihamsteri, ei millään. Miten voi olla kilokaupalla helmiä sohvan alla, pöydillä, laatikoissa, maton hapsujen sisässä.... ja silti aina juuri NE helmet loppu.
karpaloisia kuplia

Takana on ollutkin vilkas viikko vapailla. Ensin onnistuin löytämään koneelleni sitkeän viruksen (jota saatiin sitten siivota koneelta 9h), sitten oli Särkänniemen reissu, ja veliharakan syntymäpäivien juhlistusta. Jännityksellä odotan, kauan kestää ennenkuin saan kuulla possukoiran syöneen syntymäpäivälahjan hyvällä ruokahalulla.

Särkänniemessä oli hauska käydä. Ei oltu harakkaveljen kanssa käyty yhdessä melkein 10 vuoteen huvipuistossa. Ja kuinka ollakaan, ei ollut niin kaameaa laitetta, ettei se jo vähintäin toisella kerralla käydessä tuntunut siedettävältä. Ja vaikka silmälasit pitikin jättää usein kassinpohjalle, enkä voinut katsoa maisemia.... niin hyödynsin tekniikkaa "laske mielessäsi 60 alaspäin... se on kohta ohi". Ja koska hyödynnettiin viileä, sateinen päivä niin ei tarvinnut minnekään hirveästi jonotella. Tukkijoki piti kyllä jättää viimeiseksi, tuulisessa viileässä säässä märkänä taapertaminen ei innostanut....