Pages

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Korva soi edelleen...


Korva soi eli ear rings edelleen. Sain viimein postissa muutaman metrin korvakoruhopeaa ja tuskien ja taisteluiden jälkeen sain langat leikattua ja butaanipolttimenkin täytettyä niin että se suostui toimimaan. Yritin täyttää varmaan 5-6 kertaa ennenkun tajusin että taisin pitää sitä täyttöpulloa väärin päin. Kuvassa langanpätkiä jotka aikanaan tulevat päätymään korviksiksi, sekä Pirates of Caribbean crackle-lakalla päälystetyt kynnet. O.P.I:n kynsilakat ovat kyll omaa luokkaansa. Eikä elokuvakaan huono ollut.

Pirates of the Caribbean uusin leffa oli ihana. Parempi kuin kolmonen, ja aikalail tasoissa kakkosen kanssa. Ykkönen tietenkin paras. Jättipopcornit syötyä tuli kyllä olo, että oli iiihan täysin suolattu. Makuelämyksinä mukaan tarttui myös Ben & Jerry's strawberry cheesecake jäätelö :D Kerrassaan ihana, että löytyy myös pieninä purkkeina ja siellä on myös lusikka. (Jonkin aikaa asiaa pohtineena).

Pirates of the Caribbean leffan inspiroimana syntyi myös villit koukkukorvikset. Inspiraatio The Encyclopedia of Wire Jewellery kirjasta. Korvikset elävät omaa elämäänsä, koukut hopeaa muu korumetallia, onyksiä,muovia ja vuorikristallia. Hanging on Luck toimii täten korvisparina 3.
Hanging on Luck

Vääntelykorviksiin ihastuttiin. Tiedän tilaajan tykkäävän sinisestä joten uutta yritystä kehiin. Alunperin idea siis 101 wire earrings kirjasta. Tangled Tears eli korvispari 4Tangled Tears

Sitten korvispari joka roikkunut tilauksessa iät ja ajat aina jonkin osan puuttuessa. Tein korviksia katsellessani tv:stä Oliver Twistiä joten korvispari 5 sai nimen Twist on Ice. (Hitsit, olen oppinut ottamaan kuvia niin hyvin että kädenjälki/pihtienjäljet sekä hopeoitu kupari harmittavat)
Twist on Ice

Loppuun jotain haastavampaa. eli ensimmäinen Herringbone kokeilu (encyclopediaohjeilla). Helmetin Muikkua jo nauratinkin, sillä tunnustin että tätä väännöstä tehdessäni kumautin itseäni nyrkillä ja pihdeillä leukaan. Ja niinkun vääntely ei olisi tarpeeksi haastavaa (ja pahannäköistä jälkeä....ehkä korvisparissa 56 tai jotain alkaa sujumaan). Valitsin kiveksi Sirpaleelta saadut labradoriitit joiden kaunis välke on vaikea kuvata. Mutta päätin että ennemmin kuvaan välkkeen kun tunnontarkasti vääntely-yritykseni ;) Korvispari 6 eli Eyes of Selene. (Jos ette tiedä Selenen tarunhohtoista tarinaa, kannattaa googlettaa...)
Eyes of Selene

Rumista päättelyistä, erivärisistä sydämistä huolimatta korvispari on ihanan vivahteikas (kyllä, olen kuvat nähtyäni viimeistellyt ja huolitellut koruja. Juuri kuten alkuperäinen tarina. Mutta nyt...espresson voimin jatkamaan korvistelua ;) Onnea matkaan muille 101-projektilaisille!