Pages

perjantai 6. joulukuuta 2013

Joulunalusprojekteja...

Kuten lähelläni elävät ihmiset ovat saaneet huomata,  alan joulun aikaan käymään kierroksilla. Projekteja ja tehtävää haalitaan kahdelle kädelle ja vähän varpaille ja miksei kaverinkin varpaille.
Juoksuprojekti sujui hyvin. 150km tuli täyteen, kunnes liukkaiden kelien ja yötäpäivää jomottavan lonkan myötä pitää ottaa rauhallisemmin. Melkein maltan.

Love for pearls

Koruja ja käsitöitä valmistunee toivottavasti ajoissa pukinkonttiin. Täpärälle menee, mutta on mennyt aiemminkin. Viimevuodesta yhtään viisastuneena, saan jännittää edelleen saapuvatko lahjat postiin ja saako tonttu toimitettua paketit ajoissa.  Toivon, että edes tänä vuonna saisin piparkakkutaloni onnistumaan. Aika näyttää senkin.

Olen usein yövuorossa jutellut ihanan työkaverini N. kanssa. Hänen kanssaan meillä on yhteistä into ja rakkaus pöllöihin ja jouluun. Ja voi niitä ihanuuksia mitä näkyykään, kun nämä kaksi sanaa yhdistää Pinterestissä tai Googlessa.... Hänen kanssaan jutellessaan havaitsin, että minulla on niukasti kuvia jouluvalmisteluilta (tämän ajan ollessa niin kiireinen). Yritän viimein muuttaa tapani. Flickriin olen koonnut kansiota johon olen sanavihjeen mukaisesti kuvannut pienen askeleen jouluvalmisteluista ja odotuksista, samalla opetellen kamerankäyttöä. Toistaiseksi kuvani ovat melkein puhtaita vahinkoja, missä määrä korvaa laadun...

Tänään odottelin, toivoin lumentuloa ja pakkasia joten näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa, ja käpertyä katsomaan Tuntematonta Sotilasta, jo varmaan kolmattakymmenettä kertaa ;)
December 6