Pages

tiistai 20. syyskuuta 2011

Takaisin suunnittelupöydän ääreen.....

Aina ei mene kuten Strömssössä... (Sen verran sivistymätön muuten olen, etten tiedä mistä sanonta tulee). Nukahdin yövuorojen jälkeen johonkin hassuun asentoon, joten niskat olleet jumissa... korupihtien pysyminen kädessä on kyseenalaista, ennenkun saan kylmähauteella venähdyksen tai niksahduksen kuntoon. Nähtävästi yövuoroissa nukkumatti kaappaa syleilyynsä melkein lennosta kotiintulon jälkeen, joten sitä tuppaa nukahtelemaan mitä ihmeellisimpiin paikkoihin.


Love for keys
Ja koska kaikki ei myöskään suju aina suunnitellusti, aina tilaustyötkään eivät mene nappiin. Yleensä pyrin kuuntelemaan tarkasti korvat höröllä, mitä minulta halutaan ja onnistun usein toteuttamaan myös pyyntöjä ja toiveita joita ei edes ääneen lausuttu. Nämä seikat tekevätkin käsillätekemisestä oikein antoisaa ja mukavaa ajanvietettä.

Nyt viimeaikoina olen ollut joko korvat tai silmät ummessa, sillä tilauskoruni eivät ole saaneet siipiä alleen eivätkä päätyneet rakastaviin koteihin. Olen silti kyseisistä koruista hyvinkin ylpeä. Ajattelin jakaa tämän kokemuksen, sillä en varmastikaan ole ainoa?  Toivon että seuraavaksi olen positiivisemmissa merkeissä... ja muutaman onnistuneen tilaustyön kanssa =) Kauniita koruja kuvattuna, yhtä kaikki....

6 kommenttia:

 1. Näin välillä sattuu, eikä aina voi tietää mitä ihmiset tahtovat. Jolleivat sano ääneen toiveitaan. Nimim. monta lapasta ja sukkaa purkanut ;)

  VastaaPoista
 2. Namunen punainen, ihana korunen.

  VastaaPoista
 3. Hehkeä ja hurmaava koru!
  Eipä sitä voi olla mind-reader...

  VastaaPoista
 4. Puolukoita... puolikoita. Aivan hurmavan punaista. Tykkän!!! T.Koralli:)

  VastaaPoista
 5. Ei se toisten ajatusten lukeminen ole aina niin helppoa!
  Ihme kun eivät punaisesta tykkää:)
  Kokeileppa niskojen jumituksen keppijumppaa.

  VastaaPoista
 6. Kaunista punaista:-) Niin joskus on vaikeaa toteuttaa toiveita ja joskus ne toiveetkin on vähän ympäripyöreitä.

  VastaaPoista