Pages

maanantai 13. syyskuuta 2010

Kirjoja, kahvia ja koruja....

Sadepäivä ja yövuoroista toipumista. Melkein hereillä. Nautin kyllä sateesta. Muistan lapsuuden käsinukkepesukarhun PiliPomin, joka tuli aina tanssimaan sateella. Siksipä ei juuri harmittanut lähteä sateella kävelemään ärrältä hakemaan kirjapakettia. Jamien ja Clairen tarina jatkuu yhä!! En voinut uskoa, että kirjailija jatkaa vielä sarjaa. Vaikka niska ja selkä laulaisivat kilpaa hoosiannaa, aion lukea tuon kirjan.

Sadepäivään sisältyi myös valmistuneiden tilauskorujen pakkausta, pieniä yllätyksiä matkaan ja postiin. Hiljaa mielessäni pistin taas eräälle ruotsalaiselle korumerkille 6-0 kampoihin kun solmin pusseja, hommasin postin kukalliset pehmustetut kirjekuoret ja askartelin koruille kortit. Kuva on sateella otettu mutta antaa osviittaa....
Kortien ulkoasusta saan kiittää Helmetin Outia joka kauppasi ihania leimasimia. Lattiaa myöten kaikki on musteessa (ja poskella se hieno musta sormenpäänjälki), sillä tajusin ettei yleissivistykseeni kuulu pienintäkään hajua leimasinten puhdistuksesta. Presentosta hommasin leimasimienpesunestettä....mutta kaikki ei vieläkään ihan mene kuten suunnittelin. *Huokaus*

Välipalakorviksia tilauskorujen välissä. Tyhjensin varastostani karkkimaisia helmiä ja leikittelin väreillä ja ideoilla. Säröakaatteja nyt on näkynyt joka toisessa korublogissa, mutta minkäs voit... ne ovat vaan kiehtovan kivan näköiset.

Being Bubbles

Sitten vielä Stingin sanoin Be yourself no matter what they say. eli persoonalliset noppa-hunajapalakorvikset. Nämä näitä välipaloja. Sitten varmaan taas tilauskorujen kimppuun. Tai leikkimään Thing a ma wig jigin kanssa. (Kaveri meni hauskan näköiseksi kahvitellessa kun kysyin seuraksi hakemaan). Ja illalla Nurse Jackie!!!! (olen katsonut jo melkein kaksi kautta, mutta hyviä sarjoja voi katsoa uudestaan ja uudestaan.... ellei Luiden Kaiku kuulu ja vie mukanaan..)
Be Yourself