Pages

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Ei vuodet kulu ne kuluttaa, puree palan, sitä mutustaa

Jotenkin biisin sanat tuntuivat sopivan taas näihin ukkosta odottaviin hikisiin hetkiin ja kroppaan joka valittaa jokaista saamaansa kolhua. Vaikuttais olevan vähää vaille ukonilma, vaan vielä odotuttaa itseään. Ehkäpä pitäisi yrittää sitä sadetanssia, tietääkö kukaan hyvää? Ja kuka vie sadetanssis?

Eilen sain jopa tehtyä FMG:lle varmaan ennätystilauksen. Perusmateriaalit on loppu, tilauskoruihin piti löytää jotain erityistä, ja swarovskin uutuudet piti hamstrata itselle (ja jättää sitten käyttämättä). Vielä kun saan Open Officen taulukko-ohjelman toimimaan. Saan sen laskemaan kyllä cosinin keskiarvoja ja määrittelemään raja-arvoja ja vaikka mitä, vaan en kertomaan...

Nyt syntynyt työkaverin äidille tilauskoru. Tykkään kuvata kirjojen päällä, jotenkin teksti antaa kivan taustan. Korussa siis lasia, onyksiä ja hopeaa. Peruskoru, vaan aika nätti.


Mother of the Bride

Perinteinenkin päivitys tuntuu sujuvan ihan ok. Harjoitella täytyy vielä. Onneksi ilta vielä vapaa. Otan helmet käteen ja katson taas yhden jakson Nurse Jackieta. Siinä uusi suosikkini. Syksyllä Suomeen tulossa, minä netistä jo vähän vilkuilin. Loistava persoona, selkävaivainen kipulääkkeisiin ja kahviin koukuttunut ensiavun hoitaja. Mielestäni ohjelma vaan menee yli hehkuttaessaan sitä, että sairaanhoitaja ottaa vihkisormuksen pois kädestään töihin mennessä. (Enkä ymmärrä mistä se hoitaja löytää aikaa lemmekkäille hetkille lääkekomerossa, ainakin ilman että samalla syö eväsleipäänsä ja ottaa vastaan omaisten puheluita). Mutta suosittelen kyllä. Ihan hyvä sarja!