Pages

tiistai 23. elokuuta 2011

Jälleen kerran hunningolla aivan kuutamolla

Jep, elikä lomailemassa. Kämppää on viimein tullut raivattua ja polttarireissukin taisi tulla morsiamelle ainakin melkein yllätyksenä ;o). Yritän saada seuraavan parin päivän aikana ohjelmoitua muutaman postauksen. Mm. edelliseen postaukseen tulleen haasteen =)
Ja avainnauhoja ja korvakorujakin on valmistunut aikamoinen määrä... kuvattuina kyllä muttei vielä täällä.

Ja jälleen kerran päivitin blogitaustan. Nyt alkaa jo syksy lähestymään ja asunnon, vaatteiden myötä bloginkin on hyvä saada syksyisempiä värisävyjä. Etenkin kun kelien niin paremmin salliessa palaan syksyä kohti yhä useammin käsitöiden pariin.
Missing S

Kesän tunteina jätin myös haikeina jäähyväiset parille työkaverille. Heidän elämäänsä toivon kaikkea hyvää, iloa lämpöä ja pieniä ihmeitä. Näitä asioita toivottaen, ja tietysti pienen muiston itsestäni (ja muista) jättäen....tein korukelloja lisää. Itselleni en ole vielä(kään!) saanut aikaiseksi tehdä omaa, mutta toivottavasti nämä päätyvät käyttöön edes joskus.

Missing L

Kesän tunteina on jo valmistunut kaikenlaista pientä, olen opetellut uusia harrastuksia (niistä toivottavasti lisää myöhemmin). Ja nauttinut laskevan auringon tarjoamista maisemista Turun ylle. Asuntoni paikka on ihana ;) vaikka siitä monikin voi olla erimieltä....