Pages

tiistai 4. tammikuuta 2011

Aikakärpäsiä

Aikakärpäset.... nuo aikaa syövät pienet torahampaiset kiiluvasilmäiset ötökät. Sanokaa vaan että "time flies" ja aika liitää, mutta olen aivan varma että omat ötökkäni syövät kelloista alkaen kaikkea aikaan liittyvää.

Joulun alla aikani veivät joulukortit (taitaa olla myöhäistä esitellä), villasukat (tontut veivät ennenkuin ehdin kuvata ja lahjakorut. Lahjakorut meinaan esitellä täällä, vaikka jouluiset tunnelmat kaikkoavat nopeammin kuin jouluna karttuneet kilot.

Seuraavassa Käärmeennahkakorvikset. Eivät aitoa käärmeennahkaa, eikä edes lohikäärmeennahkaa vaan ihan kai akaattia. Kivat korvikset, pidin itselläni. Painavat järkyttävästi (minusta on tullut herkkähi...korvainen)Lohissuomuja

Sitten pikkujoulukaulakoru, jos olisi ollut pikkujoulut. Onnistuin jälleen kerran jotenkin välttämään kaikki pikkujoulut. Pikkumusta ja kaulakoru+ korvikset jäivät vähälle käytölle. Tämä oli helmetin joulukalenterissakin. Aika kiva. (Helmetin toinen joulukalenteri kun jäi internetpimahduksen takia kokonaan päivittämättä). Ohje oli jostain lehdestä. Tiedän, todella täsmällistä. Yritetään muuttaa isompaan kämppään, missä olisi tilaa ihan omalle askartelu/käsityöpisteelle.... melkein kokonainen huonekin. Kaikki vielä todella vaiheessa...
Christmas bling

Riemuisia alkavan vuoden hetkiä lukijoilleni! Onnea lupauksille ja uudestaan alkavan elämän kauneudelle! (Itse raadan Nintendo Wii:n ja Active sportsin parissa. Aamuisin löydän nivelten lisäksi myös uusia lihaksia)