Pages

perjantai 26. elokuuta 2011

Kolme kysymystä
Indiedaysin Moumou heitti minua kolmen kysymyksen haasteella. (Jo aikoja sitten) Ideana vastata kolmeen kysymykseen ja sitten heittää kyssärit eteenpäin kymmenelle bloggaajalle. Haasteen saa napata kaikki ideasta kiinnostuneet....
1. Lempiväri?: Rakastan kaikkia värejä ja värien vaihteluita. Muuten kyllästyisin ihan liian helposti. Värit joita käytän vaihtelevat kausittain. Nyt on sisustuksen suhteen ainakin menossa kova viehtymys turkoosiin ja violettiin. Kaakaon, ja kahvinruskeat jaksavat myös kiehtoa. Unohtamattakaan iltaisen/öisen taivaan väriloistoa sinisen ja punaisen sävyissä.....

2.Paikka jossa haluaisin käydä?: Tämä ei varmaankaan tule kenellekään yllätyksenä. Skotlanti, Irlanti... Brittein saaret. Jo 10 vuotta olen käyttänyt aikaani tutustuen saaren historiaan, ja haaveillut herääväni jostain ihanasta bed&breakfast paikasta ja pääsisin tutustumaan luontoon. Ja juttelemaan Nessielle, järvessä asuvalle hirviölle. Järvien hirviöistä kuuluisimmalle ;)
Toki aikuisiällä haluaisin matkustaa... lähinnä Euroopassa tutustuen erilaisiin maihin ja kulttuureihin, haudata varpaani Kreikassa rantahietikkoon (Santorini, anyone?) Etelän auringossa löhöäminen houkuttaa etenkin pitkinä talvikuukausina Suomen loskassa tarpoessa.

3. Lempiruoka? Pitsa! :D Häpeäkseni täytyy tunnustaa että italialainen pikaruuantapainen kattaa aika suuren osan ruokavaliostani, helpppoutensa takia. Kreikkalainen salaatti on hyvää, kotona saatu kaalilaatikko... Sekä erinäiset leivokset ja herkut. Lohi on kalaruokien ykkönen. Pinaattikeitto ja kaurapuuro kuuluvat suosikkeihin myös helppoutensa vuoksi.