Pages

perjantai 3. tammikuuta 2014

Blue Christmas ja päätös viimeinkin

Tänä vuonna muutaman ystäväni joulu oli aikalailla sinisävytteinen. Ystäväpiirissämme nimittäin seurataan BBC:n suosittua sarjaa Doctor Who.  Joulunalus pyhiä vietettiin mm. The Day Of The Doctor-jakson parissa. (Lievästi hämmennystä ja pohtimista siitä kyllä seurasi).  Ne päivät taisivat toistaiseksi olla ainoita jolloin täälläpäin on ollut lunta. Näissä tunnelmissa ystäväni saivatkin sitten joululahjaksi Dr. Who aiheisia tiskirättejä ja kaulakorun, missä ikioma pieni TARDIS.

Blue Christmas

Lisäksi, jos vihdoin ja viimeinkin. Saisin päätökseen vahingossa facebookissa aloittamani 101 korvakorua projektin. Näitä ei jäljellä liene moniakaan, vaan ovat majoittuneet pitkin poikin maailmaa, kuten kiertävillä korvakoruilla on tapana. Jollei muuta niin ainakin pariton määrä löytyy pesukoneesta. Vai olikohan se pelkästään sukkia.  Yritän tähän uutta Flickr:n ominaisuutta. Kuvaa pitäisi pystyä kelaamaan, jotta näkee eri korvakorut =). Osa otettu jo uudella makrolinssillä. Tarkkasilmäisimmät huomanevat, kuviin on livahtanut jouluvaloprojektini kuva, korvakorupareja onkin sitten siis 101+1.  (Kiitos Flickr:n sekoilujen, laitan tähän vain linkin) 
Linkin takaa siis koko 101+1 projekti, ja viimeiset korvakorukuvat!

3 kommenttia:

  1. Kaunista sinistä ja huikee määrä korvakoruja!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa alkanutta vuotta sulle! Olipa mainiota katsella tuo korvakorujen kavalkadi :-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos =) Juu, näppärä kun ne on kaikki samassa paikassa noin. Olisi varmaan pitänyt säästää ne ihan oikeastikin, mutta en minä sellaiseen kykene.

    VastaaPoista