Pages

lauantai 8. tammikuuta 2011

Takin...peitonkääntö

Iltapäivän kääntyessä minulle aamuksi. Heräsin naama nurinpäin, pari raskasta yötä töissä takana ja oma rakaskin karkasi poikien kanssa hiihtämään ja iltaa istumaan. Yksin, väsyneenä ja mieli apeana hautauduin joulusuklaiden kanssa peiton alle vannoen etten sieltä enää tänään nousisi. Osaan olla kiitollinen siitä, että olen terve ja pystyn elämään vapaata elämääni, välillä vaan kaikki ottaa päähän. Minun piti peiton alta kaivaa puhelimeni ja alkaa nurista ystävälleni elämän kurjuudesta kun puhelimeen olikin saapunut vieno pyyntö... todella suuresta tehtävästä vuoden lopulla. Otan tehtäväni vastaan kunnialla ja kuinka ollakaan, elämä voittaa. Takaisin suunnittelu.... peittojen ääreen. Niin hyvin en piristynyt, että jaksaisin peittojenalta jaloittelemaan.

Loppuun vielä viimeisiä joulujuttuja. Nämä päätyivät äitiharakan harakkaystävälle, ihmiselle jota en ole vielä nähnyt mutta kuullut aivan valtavasti hyvää. Ensiluokkaisia granaatteja *huokaus* kun malttaisi vaan käyttää eikä pölyttää laatikonpohjalla....


Verenpisara

Ja sitten takaisin peittojenalle. Ei sitä turhaan kutsuta ekaa päivää yövuorojen jälkeen nukkumispäiväksi... olo on kuin toinen jalka olisi koko ajan nukkumatin kanssa kynttiläillallisilla...

5 kommenttia:

 1. Oih, jumalaisen ihanat korvikset! Ovat ihanat granaatit päässeet arvoiseensa ympäristöön.
  Ja hyvää lepotaukoa *tarjoilee kuumaa kaakaota ja lisää suklaatia* :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sus :D *halaa* luulen, että lähestyn pikkuhiljaa suklaamyrkytystä, sikälimikäli se tila on olemassa :D

  VastaaPoista
 3. Wauuuude mitkä graanatti ihanuudet. Ensin sitä himoitsee ensiluokkaisen upeita materiaaleja ja sitten ei meinaa raskia käyttää niitä =) Niin tuttu juttu.

  Minkä tehtävän ikinä oletkaan ootanut vastaan, niin suuren suuret onnen toivotukset ja tsempityksiä satakympillä!!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten upeaa granaattia!!
  Ja tsemiä sulle, lepäile ja kyllä sä sitten taas jaksat ;-) Tuollaiset tehtävänannot ihmeesti voimaannuttaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Amalia ja Mags. Ennen muuttoa ni tuntuu et on kaikki, niin ne hienommat nerik helmet ja tavalliset helmet ihan vaan sekaisin ja sitten ei tiedä oikein miten käyttäis niitä.... Onneks kohta on työtilat. Tehtävänanto on mahtava, ja luvan kanssa saan hurahtaa täysillä ;)

  VastaaPoista