Pages

torstai 6. tammikuuta 2011

Joulun lopettajaisia

Tänään olen pohtinut julun oikeaa lopettamisetikettiä, onko sellaista? Eiköhän aikanaan loppiaisena vasta alkanut lapsen syntymän juhlinta ja lahjojen vaihto? Olen kuitenkin niin tykästynyt joulun alekarkkeihin, että punaruskeaharmaaseen sisustukseeni, että kaikkea en tänään ala raivaamaan. Jouluvaloista pitäisi suurella haikeudella luopua ja kompastua taas lampaantaljaan maastoutuneeseen kissaan yön vessareissuilla.

Joululle jäähyväisiä jättämässä myös tänäisen kuvissa. Ensimmäisessä kuvassa äitiharakan luona jo ennen joulua. On suuri joulun ihme kun äidin Luca-koira ja Sulo-marsu miettivät porsaan kanssa, kuka mahtaa syödä ja kenet?Kuka syö kenet?

Jouluiset tunnelmat jatkuvat... Marraskuussa tilasin FMG:ltä joulukuusikristalleja, siis Swarovskin kristalleja, joista voi tehdä kuusenmalisia riipuksia. Monen mutkan kautta tilaukseni saapui ja sain tehtyä jouluisia koruja. Korvakorut arkistoin jo jonnekin, mutta kaulakoru on vielä näkyvillä.
joulu kaulalla

Olin jouluaaton ja joulupäivän sairaalassa. Ensimmäinen jouluni töissä. Tunnelma sairaalassa oli erilainen, aika kiva. Tämä joulu oli pääasiassa rauhallinen, ja työkavereiden kanssa oli mukava viettää joulua. Jouluruuan työpaikka tarjosi, ja erinäisiä herkkuja löytyi myös kahvipöydästä. Seuraava rannekoru päätyikin lahjaksi työkaverille jolla on hurmaava kissaherra kämppäkaverinaan. Taisin yllättää lahjalla ;)

Kissamainen lahja

Lopuksi haluan kiittää lukijaa/lukijoita jotka ehdottivat blogiani iltalehden muotiblogijuttuun. En aina miellä blogiani muotiblogiksi, vaikka asusteita korutkin ovat. Onneksi sitä mainintaa ei määritellä kirjoittajan vaatevalintojen mukaan, muuten tämäkin olisi pyjamahousu/villapaitablogi. Seuraavassa linkki:
http://www.iltalehti.fi/muoti/2011010412951702_mu.shtml

Ja loppuun tämän vuoden onnistunein rakettikuva. Sain vihdoin ja viimein purettua joulun+ uudenvuoden kuvat. 288 kuvasta jäljelle jäi 140. Ei paha. Seuraavaksi ehkä sitten jo keväisempiin aiheisiin ;)vuodenvaihde2010

2 kommenttia:

  1. Hih, aivan huippusuloinen tuo koiramarsupossu kuva :)

    VastaaPoista
  2. :D Kaikilla mustat nappisilmät tuijottaa

    VastaaPoista