Pages

tiistai 23. marraskuuta 2010

Munkkitipat2-flunssa 0

Ja näihin sanoihin, näihin tunnelmiin kun kehun niin olen karmeassa flunssassa viikon sisään. Mutta olen Carmelis-yrttitipoilla eli munkkitipoilla välttynyt nyt kahdelta varmalta flunssatartunnalta, toivottavasti onnistun jatkamaan samalla linjalla.

Koruja on valmistunut, mutta tähän aikaan vuodesta en todellakaan majaile kotona, hereillä kun näkyy pienenpieni valonpilkahdus kuvaamista varten. Eli seuraavat muutama kuukausi kuluvat hyvin hämäriä korunkuvia katsellen.

Seuraavassa hämyinen otos kimmeltävästä magneettilukosta, upean sävyisistä peacock helmistä ja päiväpeitosta jonka päällä koru kuvattu. Olen viimeaikoina ihastunut makeanvedenhelmiin, niissä on jotain... klassista romantiikkaa ja kauneutta. (Ja vino pino tulossa FMG:ltä)
astronomy

Seuraavassa hämyinen kuva työpaikan joulujuhliin. Itse hiipparoin tonttuna Tyksinmäellä valvomassa potilaiden unta, mutta työkaveri pyysi kaunista korua pikkujoulujuhliin, mallikin oli suurinpiirtein tiedossa. Valitsin koruun makeanvedenhelmiä kauniissa tummassa ruskean/mustan sävyssä ja hopeaa.
Christmas balls

Toivottavasti sopii hänen pikkumustaansa. Itse yritän kanssa pikkuhiljaa kerätä vaatekaappiin perusvaatteita. Toistaiseksi olen löytänyt kashmir-neuleen, pikkumustan, t-paitoja ja kunnon sisätöppöset. Joululahjalistalla lieneekin wii-pelikoneen lisäksi silkkihuivi, kashmir-villatakki ja muutama kirja. Ja edeltäviä voi ostaa itselle nimipäivälahjaksi joulun jälkeenkin ;D

7 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis helminauha ja lukko kruunaa kokonaisuuden. Koen myöskin mv.helmet romanttisina, oppisipa vain solmimaan.
  Olipa kiva lukea sana Tyksinmäki, sen läpi oikaistiin kun lähdimme siitä viereiseltä klinikalta opiskeluaikoina, muistelin tässä opiskeluaikoja.
  Äläkä vaan hanki sitä flunssaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, itse olen muutaman solminut, mutta vähälle jää, lasihelmiä käytän aika paljon vaikka ei siitä samaa tuntua saa. Juu, uuden työpaikan myötä tuota sanaa alkaa pikkuhiljaa oppia käyttämään. Onneksi pääsen töihin mäen juurelta ;)

  VastaaPoista
 3. Makeanvedenhelmet on vaan niin kauniita. Juhlava yksityiskohta tuo upea lukko. Alempi, yksinkertaisuus kunniaan, kaunis <3

  VastaaPoista
 4. Hienoja ovat molemmat, mutta erityisesti tämä alempi yksinkertainen on minun makuuni. :)

  VastaaPoista
 5. Makeanvedenhelmikoru ja sen lukko, kaunista ja naisellista, aina!

  VastaaPoista
 6. Korusi ovat kauniita. Pitäisikö minunkin siirtyä munkkitippoihin? Poden parhaillaan molempien korvien tulehdusta. Onneksi hain vasempaan korvaani eilen antibioottikuurin ja saan olla kotona loppuviikon. Mieluummin olisin terve ja töissä, sillä nyt on niin mäntti olo...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista =) Rusina, ellet ole allerginen tippojen ainesosille niin kannattaa kokeilla..

  VastaaPoista