Pages

torstai 28. lokakuuta 2010

Hyvinvointia...


Viimein on tilauskorusuma purettu, ja tänäisen postauksessa esittelen viimeisen (josta tietenkin korvikset jäivät kuvaamatta... viimetippaan tehtyinä). Korun tilaajalle kävi korujen suhteen vahinko. Korusetistä kun piti alunperin tulla joululahja äidille, mutta koru taisi vain jäädä tilaajan kaulaan, pysyäkseen. Se on osittain myös minun mokani. Jos ihminen tilaa minulta korun jollekin tutulleen/sukulaiselleen jota minä en ole nähnyt, päädyn helposti ajattelemaan tilaajaa korua tehdessäni, en lahjan saajaa. Pitääpä jatkossa keskittyä kyselemään lahjan saajasta jotain. Koru on siinäkin mielessä persoonallinen, että siinä on harvinaisen tiukka lukko: tarrautuu kiinni kaulaan eikä halua irti.

Black and festive


Nyt pääsen toteuttamaan omia korusuunnitelmia, keittämään uutta satsia korviskoukkuja... mieleni tekisi käyttää runsaasti värejä, vapaana tilausten asettamista rajotteista ja tyylikkyydestä. Haaveillahan saa... sillä jossain postin uumenissa viipyy onyksia, vuorikristallia, larvikiittia. Varsinainen värien ilotulitus siis ;)


Olen myös enemmän kuin innoissani Oriflamen loppuvuoden kampanjoista. Kuten monet tietävätkin, olen Oriflamen kauneuskonsulentti... aloitin homman rakkaudesta kosmetiikkaan. Edellisessä kuvastossa harmitti, kun jätin loistavan alennuskuvaston markkinoinnin vähälle, ja mahdollisuuden kerätä rahaa syöpää sairastavien lasten, sekä heidän omaistensa auttamiseksi (Sylva). Nyt kampanjaa jatketaan tämäkin jakso joten minulla on mahdollista mainita loistavasta Tender care voiteesta. Pieni apulainen joka mahtuu käsilaukkuun ja josta riittää kosteutustehoa kynsinauhoille, huuliin... ja talven tullen todella tarvitaan. Ja jokaisesta purkista siis lahjoitetaan euro Sylva ry:lle. Jos joku kaipaa tietoa alennuskampanjasta, uudesta esitteestä, meikkivinkeistä tai myyntikonsulttina olemisesta, minuun voi olla yhteydessä ;) Kiva kuulla kosmetiikkaan hörähtäneistä kavereista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti