Pages

perjantai 11. lokakuuta 2013

Höyhenen kevyenä...

Tällä hetkellä olo ei kyllä ole höyhenen kevyt. Tietojen mukaan olen juossut/kävellyt yli 65 kilometria muutaman kuukauden aikana. Jos mietitte vauhtiani, kuvitelkaa kilpikonna kinuskikastikkeessa...
Ainakin yritän. Zombies, Run! takkuilee Lumiassani, harkinnassa on puhelin ihan vaan juoksua varten, mutta omatuntosamusirkkani kiukuttelee... en ainakaan vielä ole pystynyt perustelemaan itselleni puhelimen harkintaa.

88/101
Höyhenkorut jatkuvat... Edelleen materiaali, jonka käsittely tuntuu vieraalta. Kuvat onnistuvat vaihtelevasti. Runnotut höyhenet näkyvät. Kun saan korvikset jotenkin valmiiksi, pitää vielä varoa kissojen kynsiä ja hampaita. Etenkin nuorimmainen rakastaa kuvitella kaiken sulallisen saalisaläimeksi.

89/101
Korvakoruprojektinikin edistyy jotenkin. Nämä ovat parit 88-92/101 joten loppusuoralla mennään. Vasta yritetty pari vuotta.

90/101

Blogiin ilmestyy juttuja harvakseltaan, sillä joululahjatehdas on täydessä käynnissä, enkä halua kaikkia ainakaan täällä näytellä (vaikka näin hyvissä ajoin osa onnistuu varmasti jo unohtamaankin). Yritän koostaa vinkkejä ja ideoita käsityöihmisen joululahjoihin.

92/101

Sitten rientämään kohti sairaalaa... välillä muitakin vuoroja kuin yökyöpelin...

1 kommentti: