Pages

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Valintoja osa 2

Vihdoin ja viimein se on edessä. Loma nimittäin. Tänään aamulla kävelin sairaalan ovesta ulos, ja seuraava työvuoro on vasta kolmen viikon päästä... Minulta kyseltiin kovasti mitä suunnittelin lomallani tekeväni. En oikeastaan sen ihmeempiä. Olivia oikeastaan kiteyttää ne keskeisimmät suunnitelmat...

Mitä kuvassa ei ihan näy, Olivia nukkuu muutaman helminauhan, pihtien ja vaijerien päällä. Täysin tyytyväisenä. Kuvassa näkyy myös kirja, joka on apuna uuden kameran kanssa ja parempiin kuviin pyrkiessä ja totutellessa.

74/101 Sofia's choice korusarja jatkuu. Edelleen pyöritään samoissa materiaaleissa. Kuvat otettu kyllä vähän unisella silmällä. 101- projektissa mennään numeroissa 74-78. Allaolevassa korussa mattaonyxia ja "lohikäärmeenmuna" akaatteja. Ihania materiaaleja jotka olin täysin unohtanut!


75/101
Välillä tuntuu että helpompi tehdä koruja jos saa jonkin teeman. Jos oma mielikuvitus tuntuu olevan ehtymässä joku pieni rajoite kuten väri, tyylisuunta tai materiaali saattaa antaa uusia ideoita ja usein toteutankin sitten samalta istumalta useammankin korusetin. Helpompi raijata materiaalejakin työhuoneen ja olohuoneen välillä. Miten niin pitäisi työskennellä työhuoneessa?

76/101 Ylläolevassa korvisparissa laavakiveä. Kivan oloinen materiaali. Niistäkin täysin unohtanut että minulta löytyi näitä kolikoita vielä kaapin pohjalta..... Alla lisää mattaonyxia...

77/101 Ja viimeinen pari joka täydentää Sofia's choice sarjan. Hieman lisää riipuksia. 78/101 Näistä viimeisistä onnistuin leikkaamaan aluksi väärän lenkin irti. Katsoin Dr Who:n jaksoja ja taisi keskittyminen olla hieman muualla... Onneksi löytyi yksi ylimääräinen niin sain vielä symmetrisen parin tehtyä.

1 kommentti:

  1. Oikein kauniita korviksia kaikki tyynni mutta lohikäärmeen munakorvikset on suosikit:-)

    VastaaPoista