Pages

maanantai 26. elokuuta 2013

Ikuinen optimisti

Niin se minunkin loma loppuu pikkuhiljaa ja huomenissa pitäisi alottaa arki ja palailla töihin. Olen onnistunut keräämään virtaa ja aloittanut monta projektia, jotka vievät hyvin aikaa tulevina viikkoina. Kuten aina, onnistuin kesäloman aikana lähinnä vain aloittamaan materiaalien hamstrausta ja ideoiden keräämistä ja hieman raapasemaan erilaisia kokeiluja.

Töissä minut tunnetaan siitä, että kaikesta huolimatta pyrin näkemään asiat positiivisessa valossa ja näkemään valoa pilvisinä ja sateisinakin päivinä. Kuitenkin säännöllistä nurinaa aiheuttaa kahvikuppini hukkaaminen. Olen erittäin kiintynyt siihen, se on kivan kokoinen ja käteen hyvin sopiva. Kuitenkin unohtelen sitä aina erinäisiin paikkoihin ja olen pituudeltani niin lyhyt, etten näe aina tähystää ylimmälle hyllylle. Työkaverit aina muistuttavat minua pesemään kahvikuppini ja laittamaan sen hyllyyn mistä se ei häviäisi, turha toivo.

Päätinkin tehdä hätävarakahvikupin niille kurjille päiville kun oma pääasiallinen kahvikuppi on kateissa. Halusin siihen tekstin jonka piristäisi kiireisintäkin työpäivää ja muistuttaisi mukavista asioista. Joten väkersin kupin Dr Who lainauksella " I am and always will be the optimist. The hoper of far-flung hopes and the dreamer of improbable dreams". Teksti tietenkin tapani mukaan kunnon kauhuelokuvan veriseinä- fontilla.

Kahvikuppi

2 kommenttia:

  1. Aivan loistava Hyvän Tuulen Muki!
    Miun kuppi ei eksy pesuun, mutta on niin kirkuvan keltainen, että sen näkee mistä vaan. Sitä vois kyllä vähän tuunata - kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  2. Ideana hyvä, kyseinen väri ei kestänyt edes kylmää käsinpesua... täytyy kehitellä vielä.
    Ihana idea, kirkkaankeltainen muki :D näkyisi kaivolta kotiinkin

    VastaaPoista