Pages

torstai 2. toukokuuta 2013

Game Over...

Pitkästä aikaa koneen ääressä korukuvia päivittelemässä. Miniläppärini alkaa tulla tiensä päähän ja väsymään ja sen käytöstä on tullut kankeaa. Muutaman kuukauden sisään hankinnassa onkin uusi täysverinen tietokone. Lopullinen malli on vielä hakusessa. Siihen asti täytyy yrittää elvytellä tätä pikkuista.

Koruja (mm. bola) on valmistunut tasaiseen tahtiin ja kuviakin oteltu. Olen jatkanut edelleen massakokeilujani korujen teossa. Muutama idea vielä toteuttamatta. Ihan kivaa, mutta sotkuista puuhaa.... jostain kumman syystä ei voi tehdä työhuoneessa vaan tarvikkeet täytyy tuoda olohuoneeseen. Massaolioita on kyllä kiva tarkkailla ja sääliä uunissa.


Game over 61/101
Olen elänyt nuoruuttani 80-90 luvun taitteessa, joten lapsuuden vuosina olen viettänyt aikaa Marion veljesten kanssa. Lähinnä seurannut, kun muut pelaavat. Omat hahmoni heittäytyivät tuhoonsa ensimmäisen tunnelin kohdalla... Näitä muistellessa väsäsin pari lihansyöjäkasvia korviini roikkumaan. Minulla on myös hamahelmistä tehty verio kukkaruukussa kasvamassa.... harvoja kasveja jotka olen saanut kasvamaan. Korvispari 61/101

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti