Pages

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Tonttulakin punaista

Kieputteluharjoitukset jatkuvat edelleen. Malli on edelleen Jodi Bombardierin kirjasta Weave, wrap, coil. Päivä kieputtelussa meni, parit laastarit sormissa ja jälki on parhaimmillaankin vielä persoonallista. Koru meni lahjaksi ystävälle, joka on ollut aina ylpeänä tukemassa koruntekoharjoituksissani, ja aina ollut ensimmäisenä haluamassa kokeilujani (kunhan ovat punaisia). Korussa korallia, lasia, metallia ja pari swarovskin kristallia sävyssä siam. Ystävä kehui koruani uniikiksi. (Toivottavasti hyvässä, sillä onhan koru a4 paperista ja villalanganpätkäsäkin tulkittava uniikkina). Jännitin korua niin paljon, että annoin ystäväni kurkistaa pakettiin jo ennen joulua. Tunnustan.

073







 Useita pakkaspäiviä oli kulunut ennenkuin hahmotin, minulla olisi mahdollisuus tehdä jäälyhtyjä. En aivan muistanut miten niitä tehdään ja pari hajosi jäämurskana kylppärin lattialle kastellen villasukat. Sain jotain valmiiksikin asti. Huomioikaa taiteellinen kuvaus kengänjäljen kanssa :D

3 kommenttia:

  1. Vau! Upea koru! :) pakko tunnustaa että en osaa tehdä jäälyhtyjä ;) kaverini oli tehnyt niitä jopa ilmapalloista..

    VastaaPoista
  2. Kyllä, tarkoitin erittäinkin hyvällä tavalla uniikkia ;) ja on kaunis ja persoonallinen koru ja niin nappiin värikin, että aijai... Ny harmittaa vaan, kun ei ole sopivaa tilaisuutta missä käyttää korua, perustyöpäivään sinisen työpaidan kanssa ei oikein toimi. Jouluna ehkäpä pääsenkin käyttämään sitten :) KIITOS!!!

    VastaaPoista
  3. Upea siitä tuli, mulla edelleen kieputtelut kokeilematta

    VastaaPoista