Pages

perjantai 24. helmikuuta 2012

Wedding series final part

Hurmaavasta uudesta seuralaisesta (flunssa) huolimatta, alan olla jo takaisin elävien kirjoissa. Pystyn liikuttamaan silmiäni ilman kyyneltulvaa, sekä kävelemään jo asuntoni päästä päähän ilman nenäliinapakettia taskussa. Elämä voittaa.

Koska edeltävät päivät on pitänyt ottaa rauhallisesti, olen selannut vanhoja korukuvia, ja huomannut päivitysten olevan edelleen pahasti jäljessä, en enää edes muista mitä koruja olen tänne lataillut. Eli jälleen kerran uutta yritystä. Nyt jos saisin viimeinkin syksyisten häiden viimeiset korut- eli morsiamen korut tänne päivitettyä.
And they lived happily ever after Morsian rakastaa punaisen sävyjä, hääpuku oli suunniteltu kauniin punaiseksi, joten meidän ei tarvinnut kivivalinnasta käydä kovin pitkiä keskusteluja. Granaatteissa on huumaavaa hohtoa ja erittäin kaunis punainen sävy. Haasteenahan granaateissa on löytää kauniita kiviä, ilman suurempia virheitä ja halkeamia. Pieniä kiviä löytyy helposti- isommista toki saakin jo maksaa.

Nyt onnekseni olin hamstrannut (kerrankin hamsteriluonteesta on hyötyä) Helmetin Outilta (muistaakseeni) joskus vuonna kivi ja keppi erittäin kauniita granaatteja, jotka pääsivät kyllä morsiamen kaulalla oikeuksiinsa. Kivet hohtivat kilpaa morsiamen kanssa. Lisäksi onnistuin ujuttamaan koruun jotain sinistä....Brides treasure

4 kommenttia:

 1. Todella kaunis koru, voin kuvitella miten upealta on näyttänyt morsiuspuvun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru, granaatti sopii hienosti hääkoruun. Naisellinen, voimakas ja sensuelli kivi. :)

  VastaaPoista
 3. Muistan Piia varmaan pienen ikuisuuden sun kuvailusi tästä mulle tulevasta korusta.
  "Morsian on niin säteilevä ja vahva persoona jo muuten, että ei sen tarvitse koruilla enää prameilla."
  Selkeät linjat siis ;)

  Harva tyttö se saakaan parhaan ystävänsä kaasoksi ja tekemään vielä korut hääpäiväksi :) Suuri kiitos siitä, Piia <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista =)
  Ja Ellen, se on uskomattoman suuri kunnia päästä ystävän tueksi matkalle jonka määränpäänä on avioliitto <3

  VastaaPoista