Pages

maanantai 14. marraskuuta 2011

Varaslähtö

Käsityöihmisen on otettava kaikki irti lähestyvästä juhla-ajasta. Ilmojen viiletessä ihmiset käpertyvät sohvalle lukemaan, sekä viettämään aikaa läheisten kanssa.... käsityöihminen selaa erinäisiä askartelulehtiä sekä -blogeja etsien inspiraatiota. Käsityöihminen ottaa tilaisuudesta kaiken irti, aloittaen viritellä joulukoristeita sekä -valoja ensimmäisen tilaisuuden tullen. Kun ympäristön saa oikeanlaiseksi, on helppo alkaa suunnittelemaan joululahjoja ja mukavia muistoja ystäville ja läheisille. Siinä varaslähdön aineksia tälle vuodelle. Keittiön kaapin päälle löytyi jo sinertäviä jouluvaloja (ja tulipahan pyyhittyä ja puunattua kerrankin myös sieltä). Seuraavana suunnitelmissa laittaa jääpuikkojen rivi arvekkeelle (jos se houkuttelisi jääpuikkoja myös muualle). Ketään muuta varaslähdön ottajaa?

Ennenkuin pääsen kuvailemaan hääkoruja ja kertomaan viimehetken tuntemuksista kaasona on vuorossa lisää avainnauhoja sekä tilauskoruja. Nyt vuorossa jopa kesäisiksi tulkittavissa meren sävyissä. Merten herran avaimet
Lopuksi vielä kaulakoru kauniissa haalean vaaleissa sävyissä, hieman siroa romantiikkaa pimeneviin iltoihin. Myös tilauskoru.
Cute and Pink

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti