Pages

maanantai 12. syyskuuta 2011

Ei pöllömpää

Uuteen blogiohjelmaan pikkuhiljaa totutellessa. Saa nähdä kuinka käy.

Korvishaaste edistyy hitaasti mutta toivottavasti varmasti... Monen muun tavoin olen ihastunut pöllöihin. Minulle suurisilmäiset, lintueläimet joiden pää kääntyy melkein 360 astetta tuovat aina mieleen Väinö-kissani, joten olen jotenkin viehättynyt koko eläimeen. Lisäksi ainakin kelttikulttuurissa, pöllön sanotaan tuovan viisautta, ja sitä tarvitaan aina. Lisäsin pöllöihini hieman blingiä, sillä sitäkin tarvitaan aina ;) Korvispari 24/101 vasta!


24/101 

Hääprojektin myötä saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja saanut lisää uusia ystäviä. Kun uusi ystäväni siis kääntyi puoleeni, korvismurheissaan olin enemmän kuin tyytyväinen, että olin muistanut pakata Oriflamen pikkutehopussukkani mukaan. Ja kuinka ollakaan sieltä löytyi hieman isommat pikkupöllöset viisastuttamaan käyttäjäänsä =) 25/101

25/101


Tänäinen Glee-jakso pistikin pohtimaan ystävyyttä, niin vanhoja ja uusia enemmänkin. Taaperona en aina saanut unta, painajaiset ja mielikuvitusmöröt ahdistivat... äitiniharakka tuli sängynviereen ja tarjosi kätensä. Pieni käsi isoon upottuneena oli turvallista nukahtaa.
Vuodet ovat tästä kuluneet, käsi kädessä tarjoaa silti tukea ja turvaa. On mahtavaa kun löytyy ystäviä, joihin voi luottaa ja jotka ovat valmiina tarjoamaan käden, johon voi tukea ja turvautua

4 kommenttia:

 1. Pöllökoruja tuntuu olevan vähän joka blogissa, mutta silti ne on aina yhtä ihania! Nämäkin korvikset ovat tosi suloisia. :)

  VastaaPoista
 2. Täällä myös yksi pöllöjen ystävä!
  Miten sitä sanotaankaan, ystävät ovat elämän suola!

  VastaaPoista
 3. Ihana laulu <3 ja mukavaa että oon tutustunut suhun Naapuri! :) Ystävät ovat tärkeitä elämässä!
  Komeita koruja! Oot taitava :)

  VastaaPoista