Pages

maanantai 29. elokuuta 2011

Tähtäimessä

Kiitos kesän kulttuuritapahtumien, laivojen ja polttareiden, on minulla kesäkansiossa viitisensataa kuvaa odottamassa käsittelyä ja lajittelua. Ja miniläppäri joka huutaa uuvahtaneena armoa... Kyllä tämä tästä. Talven pitkinä tunteina on mukava katsella kesäisiä muistoja ja järjestellä.

Tänään ei oikeastaan mitään uutta auringon alla. Hieman korvakoruja. Pari 23/101. Kevyttä ja sulkaisaa. Miellyttävän kevyet korvissa. Joko kuva tuntui pimeässä, poikkeuksellisissa olosuhteissa ihmeellisen onnistuneelta, tai sittenen vaan jaksa käsitellä kuvaa jumittavalla koneella... (Ja kyllä, tunnustan! Ostan kirjoja kirppareilta sekä kirjastojen poistomyynnistä, kyllä niillä on monta lukukertaa vielä jäljellä)
23/101

Ja lisää avainnauhoja. Ihmisten ja avainten katoava suhde lienee pyhä ;). Tällä kertaa tehtävänanto oli haastava... luonnonvärejä, murrettuja sävyjä, pehmeitä sävyjä. Henkilö kuitenkin osoitti kirkkaimpia sävyjä mitä koruistani löysi. Yritin löytää näistä sitten kultaista keskitietä... ja samalla kuvannut hieman viimeisimpiä sisustusratkaisuja. (Valkoinen tausta olisi paras, mutta tylsin)
green keys


3 kommenttia:

 1. Ihana vihreä avainlenkkikoru. Kumma juttu, aiemmin en ole tykännyt vihreästä yhtään ja nykyään se tuntuu olevan yksi lempiväreistäni. :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään kovasti noista sulkakorviksista ja kuvasta. Kuvassa on jotenkin ihana tunnelma!
  Kevyen raikas avainkoru!

  VastaaPoista
 3. Ihanat ja pirtsakat sulkakorvikset.

  VastaaPoista