Pages

torstai 2. kesäkuuta 2011

Sosiaalisen median korvia kuumottaa

Otsikko kuulostaa tuikitähdelliseltä poliittiselta pohdinnalta. Ja ehkä vähän, romantikon tapaan sivuaakin sitä. Onnistuin nimittäin tässä eräänä iltana keskustelemaan ja manaamaan facebookissa, että vaikka minulla on kirjat ja välineet en ole aikoihin saanut korvakoruja tehtyä. Muuton jäljiltä puolet korviksista on kateissa (tai sitten ne ufot, jotka vievät pesukoneesta sukkia, haluavat koristautua) ja inspiraatio väkertää korviksia on kateissa. Keskustelumme päätyi sitten siihen, että aloin itse, sekä yllytin muutaman kanssahull....helmeilijän vääntämään 101 korvisparia. (Lukema sai alkunsa kirjastani 101 wire earrings, josta ajattelin aluksi tehdä niin monta kuin vaan pystyn).
Messed up saturn

Ensimmäiseen korvispariin ihastuttiin töissä valtavasti. Ovat kuulemma "suloiset" ja "ihanan itsetehdyn näköiset". Näistä tilattu jo versiointia. Ehkä jotain sinistä. Haaste on ihana syy tilata hopealankaa (oikeaa korvislankaa pitkästä aikaa!!) ja ehkä jotain muutakin. Ja haaste on ihana syy yrittää tuhota jämähelmiä ja muutama Nerik (= näitä en raatsi ikinä käyttää). ensimmäinen korvispari syystäkin nimeltään Messed up Saturn.
Hattivatti gone wild

Seuraavaksi Hattivatti gone wild. Ehkä ennemminkin Mario's toad gone wild. Helmetin kaimalta saatuja ihania lasihelmiä tässä <3. Ihana kun ihmiset välittävät. Nämä korut muistuttavat olemassaolostaan, pitkämällä helinää, kilinää ja kolinaa. Kuten edellisetkin, en ole aivan varma pidänkö.... mutta 101 korvakoruparia on loistava syy tehdä kokeiluja, miettiä malleilla ja leikkiä väreillä mitä ei muuten tulisi kokeiltua....

Loppuun kuvaa iltaruskosta parvekkeelta. "Red sky in the morning, sailors warning. Red sky by night, sailors delight". Lähden viettämään viehättävää viikonloppua lapsuudenaikaisen hyvän ystäväni kanssa. Meillä onkin paljon kiinniotettavaa. Suunnitelmissa ainakin käydä katsomassa uusin Pirate's of the Caribbean (niilläkin korviksia, onhan??). Leffan tiimoilta on ainakin O.P.I julkaissut ihanan kynsilakan. Ja katson saisinko viriteltyä erästä ikivanhaa harrastusta.... (Ja yritän opettaa kissalle, että kun vieraita on tulossa, kissan kuuluu nuolla hiljaa korvantakusiaan....eikä huutaa suoraan huutoa oven edessä...)

5 kommenttia:

 1. Wau, hiano aloitus. Ekat on ihanat väkkyrät <3 Muokkasin hieman oman blogin tekstiä tuosta haasteesta. Kiireessä kun päivitin niin olin maininut vain Muikkusen ilmoille heittämän haasteen =)

  VastaaPoista
 2. Ekat kiekurat ovat niin taiteelliset, että ihastuin niissä niihin ;)

  VastaaPoista
 3. Ai nää on mainioita :-D
  ...ja nimet ihanan katu-uskottavia, hattivatti gone wild :-)) IHANAA !

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista =) Amalia, se vähän lähti käsistä... mut pääasia et haasteeseen osallistutaan. Kiitos DD, vääntelyistä tulee ihan kivaa jälkeä. Ja kiitos Mona :D nimiä on välillä vaikea keksiä

  VastaaPoista
 5. Mainio aloitus projektille! (Vähän näin jälkijunassa näitä kommentteja kun lukemattomia blogipostauksia vino pino..)
  Ja kiitos ajatuksista, pienellä omalla mukaelmalla, tää tuntuu aivan ihastuttavalta haasteelta :)

  VastaaPoista