Pages

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Käsityömessujen satoa...

Yövuorosta selvitty, kotona käyty ja takaisin arkeen palaamassa satunnaisessa vuororykelmässä. Huomaa kyllä, ettei aamuvuoroissa ihan terävimmillään, ainakin siinä vaiheessa kun saa nukkua muutaman tunnin pidempään. kyllä aamukahvin jälkeen on vähän parempi olo.

Avec Sofien blogista löysin ihanan sitruunamarenkipiiraan reseptin, joka piti sitten kokeilla aamuvuoron ja yövuoron välissä. Muuten meni hyvin, mutta kun samaan aikaan yritti pukeutua, tiskata ja käydä suihkussa niin täyte pääsi hieman kärähtämään. Hyvin teki siltikin kauppansa, ja oli mukava mutustaa jotain makeaa potilaskiertojen välissä. Marenki peitti kätevästi pahimmat kärähtäneet kohdat, ja mielestäni sain marenkiin ihan kivan kiillon. Sattuneesta syystä en enää ehtinyt kuvaamaan piirasta uunista tulleena.

Käsityömessuilla oli ihana käydä ja sieltä tosiaankin löytyi kaikkea ihanaa ja ihmeellistä. Löysin kolme ihanaa kirjaa erilaisesta metallilangan vääntelytekniikoista. Ja vaikka hopean hinta on korkea, ja hopeoitu 0,6 lanka loppui jo muutama koru sitten oli aivan pakko kokeilla.Langan vääntely oli kivaa, ja sain paljon uusia ideoita mm. lukkoon. Käytännön harjoittelu on kyllä vielä kesken, tunnustan. Keskustelin kyllä rakkaan ystäväni kanssa askartelun huonoista puolista. Mitä seuraa kun nivelet ei kestä vaan sydän janoaa lisää.... Kohtuus on loppujen lopuksi aika tylsä asia.
dolphin and a dragon

Seuraavassa koru joka on syntynyt käsitymessujen löydöistä. Helmiliinan ihania mv-helmiä <3 ja riipus löytyi myös jostain.. (Papunen, auta! :D missä me....) Koru on toisinto omasta korustani, koska en ollut valmis luopumaan alkuperäisestä. Parikin työkaveria on vastaavan perään tiedustellut. Eiköhän päästä jotenkin sopuun.
heart full of colour

Pääsin sitten vierailemaan Anian (linkki sivupalkissa) blogissakin. Näin erittäin kauniin korun Magsilla (linkki sivupalkissa), ja kommentoin siihen lyhyen runon muodossa. sekä koru, että runonpätkä päätyi Anialle. Jotenkin kaikki palaset loksahtivat kauniisti paikalleen.

4 kommenttia:

 1. Korujen maailma on ihmeellinen, blogimaailma on ihmeellinen ;-)

  Delfiinikoru on niin ihanan iloisen ja kesää odottavan näköinen! Aivan mielettömän hieno riipuksen ripustus, pakko apinoida joskus!

  (Minä en valitettavasti ymmärrä sitä kohtuutta ja nivelien säästämistä, kärsin usein seurauksista, ja sitten jatkan samaan malliin...)

  VastaaPoista
 2. Heippa!

  Kiva, kun kokeilit reseptiäni :)

  VastaaPoista
 3. Heh, oikeassa olet kohtuus on kovin tylsä kaveri, ei sitä kukaan viitsi katsella ;) Kauniita koruja, Delfiini koru on oikein sellainen hyvän mielen tuoja.

  VastaaPoista
 4. Korut on ihanat! ..
  ja tuo sitruunapiiras.. ei saa kiusata! :)

  VastaaPoista