Pages

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sisaruksia ja perjantain pamaus


On monta tapaa aloittaa viikonloppu... perjantain juhliminen lienee jo perinne. Jotkut hakee kirjoja, hyvää viiniä ja rentoutuu. On niitäkin jotka vaan jatkavat työntekoa eivätkä hahmota milloin viikonloppu oikein on. Minä päätin aloittaa viikonloppuni pamauttamalla pikkuvarpaani vinottain sohvankulmaan. Se on turvoksissa ja sinipunavioletinkirjava. Tapansa kullakin.

Sinisen ja violetin sävyissä on syntynyt myös uusimmat sisaruskorut. Kutsun sisaruskoruiksi samalla tyylillä hieman eri toteutuksella syntyneitä koruja. Niitä on tässä blogissani syntynyt jo jonkin verran, lahjoiksi on kiva antaa ystävyyskorujen tyyliin hieman samanlaista. Uusin koruni onkin aikaisemmin syntyneen korun sisaruskoru.

Purple dreams on edeltäjäänsä hieman jäykempi (vääränpaksuinen vaijeri) koru, mutta ametistit ja ab käsitelty lasi tuovat siihenkin hienovaraista hohdetta. Foliolasiriipus sopii hyvin korun keskipisteeksi. Nyt minulla piisaakin foliolasisydämiä, tilasin innoissani tietenkin niitä ja hieman muutakin... ja menin siivotessa löytämään insinöörin toimistopöydältä vanhan varastoni. (En todellakaan tiedä miten ne eksyivät sinne, onneksi insinööri on kärsivällinen... helmiä kun löytyy joka huoneesta ja joka nurkasta).

Loppuun vielä parempi kuva korusta, mutta sitten täytyy kiiruhtaa. Siivottavaa piisaa vielä, kaupassa on käytävä ja sairaala kutsuu yörauhan valvojaa....
Purple Dream

ps. tässäkin korussa hopeinen lukko, mutta taidan jättää tageista pois ja keskittyä lisäämään hopea kohtaan vain koruja joissa päämateriaalina hopea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti