Pages

torstai 2. syyskuuta 2010

On aamu...


Kaupunki vielä uinuu, kuu jossain mailleen painuu, yön usva hiljaa leijuu pois... Jep hyvin arvasitte. Jatkoin tällä yötyö-linjalla. Jälleen singahtaen aamuvuorosta yövuoroon. Yövuoroissa on mukava olla, rästitöitä pinoutuu vaan vapaille vino pino väsymyksen ja vääristyneen sisäisen kellon takia. Tänäänkin sain itseni juuri ja juuri yhdeksi kammettua ylös sängystä, ja kotiyö takana. En kyllä ole ainoa jota aamuisin vähän väsyttää... Väinö ei viitsinyt sängystä paljoa heräillä vaikka petasin sängyn, suoristin lakanat ja heitin koristetyynyjä päälle... Nyt päivitellään blogia ja tehdään rästitöitä yhdessä, Väinö istua tapittaa sylissä antaen välillä lupsuvien silmäluomien välistä arvostavia silmäyksiä työlleni.

Tilauskoruja on syntynyt kiitettävään tahtiin ja niitä on jonossa kiitettävä määrä, kuvaaminen ja tietokoneelle päivittäminen hieman jumii. seuraavaa korua lähden yövuoroon näyttämään, että kelpaako omistajalleen. Materiaaleina hopea, lasi. Korun lukkoa, ja riipusta voi siirrellä, eli korusta saa monen pituista. Korun riipus olikin pirullinen kuvattava, se nimittäin heijastaa ympäristöstä kaiken.

Love Birds

Ps. osaisko joku neuvoa miten saan blogitekstin tunnisteet, tagit tonne sivuun näkyviin? Olen kiltisti tagittany tekstit kyllä, mutta en saa niitä näkyviin :D

2 kommenttia:

  1. Ihana sytän ja suloinen, itsetietoinen Väinö!

    Ja ne tagit saat, kun menet bloggerissa muokkaustilaan, valitset "Ulkoasu", alhaalta "Lisää gadget" ja valitset luettelosta "Tunnisteet"-gadgetin. Sijoitat sen vielä oikealle paikalleen ja pitäis pelata. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos susi! :D vähän aneemisen ja ihmeellisen näköinen lista, mutta onpa paikallaan

    VastaaPoista