Pages

tiistai 10. elokuuta 2010

Tekniikan ihmelapsi

Nykytekniikka on ihmeellistä. Suunnittelen ja kirjoitan tätä blogipäivitystä bussissa matkalla Helsingistä Turkuun. Arvaatte varmaan myös, kuinka siinä sitten viimein kävi. Vanhassa läppärissäni on puoliksi Kubuntu lohikäärme, puoliksi Windows, ja ne eivät tule toimeen keskenään. Vanha kone vaan väsyi ohjelmistopäivityksiin. Siispä päätin, että insinööri saa pitää lelunsa ja kävin hakemassa oman, sievän pikku apulaisen Citymarketista (salaa insinööriltä tosin).

Uusi muruni on Packard bellin dots ja alle puolentoista-kilon painoisena oikeastikin kannettava, vanhan raahattavan tietokoneen sijaan. Pientä eksotiikkaa tosin löytyy yrittäessä löytää näppäimet bussin heiluessa, mutta uskoisin tulevani toimeen. Pikkuiseni mahtuu jopa käsilaukkuun. Insinöörin hyväksyntää odotellessa.

Olen viimeaikoina tehnyt pari isompaa koru- ja helmitarviketilausta. ensimmäinen oli Gemalia-kimpassa, ja sen aikaansaannoksia esittelenkin tässä, jälkimmäinen FMG kimpan tulokset odottavat kotona. Gemalia kimpan kupariketjusta ja ihanista lasihelmistä syntyikin peruskorusetti. Autumn Whispers Once More. Tästä korusta olen tykännyt ja se on muutaman päivää ollutkin kaulalla.


Autumn Winds

4 kommenttia:

 1. Ihanasti kupari ja vihreä täydentävät toisiaan. Kuparin maanläheisessä hehkussa voi jo aistia ensimmäisiä syksyn merkkejä - toisin kuin ulkosalla! :)
  Onnittelut uudesta pikku ystävästä. Kyllä naisella pitää olla ihan oma laite, joka oikeasti toimii silloin kun pitäisi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) Jep, täällä käydään väittelyä uuden koneen tarpeellisuudesta.. Mutta itse olen ihan ihastunut pikkuiseen <3

  VastaaPoista
 3. Vihreä ja kupari, aivan ehdoton yhdistelmä, hieno!!

  VastaaPoista