Pages

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Aqua vitae


Summer of Mermaids
Originally uploaded by HopefulRomantic
Vaikkei tämä olekaan ehkä se taiteellisin tapa julkaista koruesittelyjä niin kätevyydessään alkaa olla jo meikäläisen makuun. Ehkä vielä hakee muotoaan.

Rakastan vettä, ystäväni saattaisi sanoa että horoskooppini maamerkki vaatii vettä toimiakseen kunnolla (ja pientä kannustusta tulelta ;) ). Vesi on myös nivelten kannalta paras elementti. Viihdyn laivalla, järvellä tai muuten vaan veteen tuijotellen (sadepisarat, joskus jopa vesilasillinen kelpaa tuijottelun kohteeksi).

Nyt olen ollut riemuissani, lähellä tässä on hiekkakuoppa jossa olen käynyt uimassa. Opetellut uudelleen seisomaan käsillä veden alla, kroolaamaan ja sukeltelemaan. Hauskaa on ollut ja pieni sade/kylmyys ei ole haitannut tahtia. Mutta, kuten varmaan jo arvasittekin....toissapäivänä selvisi, että myös hiekkakuopalla on kaloja. *huokaus* se siitä uimisesta, ainakin odotan että uimarannalla on muita säikyttelemässä kalat pois. Sillä välin, tyydyn kantamaan veden sävyjä korvissani.

4 kommenttia:

 1. Voi miten kauniit ja herkät merenneidon kesäkorvikset! Tykkään tuollaisista filigraanikoristeista ja myös apatiitin sinisyydestä. Kuin pohjaton lähde, kun kauneimmat silmät... :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos muru *hali* olen tyytyväinen tosta kuvauksesta, sain apatiitin ja swarojen värin jo aika kivasti esiin (eikä vaatinu ku toistakymment kuvaa ja hihhulointia puolipukeissa ikkunan ääressä)

  VastaaPoista
 3. Ihanat <3 Ihan kuin sulle tehty ;) Ja se edellinen kisukoru oli kans just kymppi ja plussat päälle. Helpottaisko vielä entisestään korujen hakua (sitten myöhemmin) jos lisäisit kategoriat postauksiin, korvakorut, kaulakorut jne.

  VastaaPoista
 4. Amalia, yritän, oon vaan päivittäny flickr:n kautta niin se ei anna mahdollisuutta. täytyypä yrittää vielä. Flickr:ssä ne on kyllä jo lajiteltu ja nää termillä "omakorut" ei niin väliäkään...

  VastaaPoista